Získejte dodatečnou SLEVU 17 % na všechna ošetření! Slevový kód: JARO

Slavnostní otevření nových ordinací kliniky Swiss Esthetic v centru Prahy.


Klinika estetické medicíny Swiss Esthetic rozšířila svou působnost a slavnostně otevřela nové ordinace v centru Prahy. U tohoto výjimečného okamžiku nechyběly ani hvězdy našeho českého kulturního a společenského života.

Přijďte se seznámit s jedinečnými technologiemi a nadstandardními léčebnými metodami v estetické medicíně.

Estetická medicína jako taková získává na poli omlazení a hubnutí v posledních letech velmi významné místo. Její zákroky v oblasti odstraňování či korekce vad na kráse bez dlouhé rekonvalescence a bolesti jsou mezi klienty stále oblíbenější. Portfolio služeb kliniky zahrnuje nejen klasická ošetření těmi nejmodernějšími lasery, ale také nové ojedinělé metody a převratné technologie.


Jednou z domén pražské kliniky je bez pochyby přístroj Verjú, díky němuž je možno dosáhnout zeštíhlení nechirurgickou metodou. Dalším převratem v oblasti omlazení je jedinečný přístroj Thermage, kterým disponuje jako jediná právě naše klinika.

O tom se přesvědčily i všechny přítomné dámy, které se slavnostního otevření nových ordinací estetické kliniky zúčastnily a byly novými možnostmi zkrášlení a omlazení opravdu nadšeny.

Klinika v Praze zakládá své služby na spojení unikátních moderních technologií a schopnostech vysoce kvalifikovaného týmu předních odborníků s dlouholetou praxí. Její technologické zázemí a laserové vybavení nemá v České republice konkurenci. V portfoliu služeb kliniky se samozřejmě nachází také klasické zákroky, které jsou prováděny přístroji nejnovější generace.


Rychlý dotaz