Velikonoční dodatečná SLEVA 24 % na všechny zákroky! Slevový kód: KRASLICE

Dáma roku 2021: Marie Šulová. Klinika Swiss Esthetic gratuluje.


Nejen hustou a zdravou zrzavou "hřívou", ale také spontánností, vyjadřovacími schopnostmi, tanečním nadáním i milým úsměvem okouzlila porotu i diváky v sále Marie Šulová (60) z Brandýsa nad Labem. Není divu, že si z divadla v Horních Počernicích odnesla titul Dáma roku 2021!

"Pocházím z Prahy 9 - Vinoře. Mám ráda květiny, přírodu, tanec, jógu, ale i mystiku a tajemno. Do soutěže Dáma roku 2021 mě přihlásila kamarádka, je to pro mě velká výzva, a tak je na vás, jak to dopadne," prozradila během medailonku, který byl během léta natočen u moře v Chorvatsku. Ostatně - v Drveniku nebo v Trpanji vznikly medailonky i ostatních 11 finalistek. 

Na druhém místě skončila Iva Fiedlerová (58) z Prahy, třetí byla Alena Várošová (74) z Mohelnice.


"Soutěž Dáma roku je projekt zaměřený na aktivní ženy ve věku od 48 let, které nebaví jen chodit do práce, pečovat o rodinu a domácnost. Je to projekt pro takové ženy, které chtějí zažít dobrodružství plné úžasných zážitků, načerpat pozitivní energii, objevit v sobě symbol ženské krásy a využívat ho ve svém životě naplno i po skončení soutěže," prozradila Lucie Junková z Galerie Silných srdcí, která akci pořádá se společností StockholmDream Production, ve spolupráci se společností Let´s iTEMS a dalšími partnery včetně kliniky Swiss Estetics.

Do poroty zasedl bývalý baletní mistr Vlastimil Harapes, zpěvačka Michaela Nosková, spisovatel, novinář, astrolog a zpívající moderátor Richard Sacher, Dáma roku 2020 Kateřina Voráčková, umělečtí fotografové Jan Parkman a Milan Junek, choreograf Vojta Lacko, či trenér kulturistiky a kondičního posilování Alexandr Takadžan.

Rychlý dotaz