Velikonoční dodatečná SLEVA 24 % na všechny zákroky! Slevový kód: KRASLICE

Objevte výhody nové populární aplikační metody "Smile Style".


Minulý týden jsme se zúčastnili nástavbového školení pro pokročilé lékaře "Současná moderní estetická medicína v každodenní praxi", které bylo přímo nabité skvělými a zajímavými informacemi.

Naši lékaři se učili aplikovat botulotoxin a dermální výplně novou populární metodou "Smile Style" do oblasti obličeje a krku.

Základním předpokladem správné injekční aplikace je podrobná znalost anatomie hlavy a krku. Součástí kurzu byla tedy i teoretická část (uložení mimických svalů a struktura podkožního reliéfu). Mimoto se probíral i aktuální pohled estetické medicíny na stárnutí hlavy a krku nebo právní aspekty spojené s aplikací botulotoxinu a dermálních výplní. 



Nejprve jsme sledovali ošetření, které před námi prováděla paní primářka - vysvětlovala co a proč dělá. Posléze jsme si sami osvojovali pokročilé techniky modelace v reálné praxi na modelech pod dohledem školitelky.

Tím jak roste poptávka po injekčních vylepšeních obličeje, roste i jejich nabídka. Bohužel často a beztrestně botulotoxin a dermální výplně píchají injekční jehlou lidé bez jakéhokoli vzdělání, takže to někdy může být nebezpečné, byť laciné, 

Svěřte se proto do rukou erudovaných odborníků a objednejte se na konzultaci k nám. Víme, jak to dělat správně a jak zvládat případné komplikace.

Rychlý dotaz