Získejte dodatečnou SLEVU 17 % na všechna ošetření! Slevový kód: JARO

Sníte o štíhlé postavě? Odhalte jak funguje laserová liposukce.


Sníte o štíhlé a pevné postavě?

Objevte to nejlepší z USA za posledních 10 let. Revoluční metoda laserové liposukce Verjú přemění vaše sny ve skutečnost. Ošetření bezbolestně zmenšuje objem těla a odstraňuje podkožní tuk bez chirurgického zákroku!

Krásné a ploché bříško, dobře tvarované hýždě a stehna jsou snem většiny žen. A nejen ženy, i muži se dnes zajímají o formování postavy v estetické medicíně. A dnešní doba je skvělá v tom, že díky technice a technologiím je možné to, co bylo před několika lety nepředstavitelné - přímo nemožné.

Laserovou liposukcí Verjú lze řešit všechny problematické partie jako například břicho, boky, stehna, hýždě, záda ale díky preciznosti laseru také malé oblasti jako kolena, paže, prsa, lýtka či podbradek.


Proč si vybrat laserovou liposukci Verjú?

Pokud jste zkoušeli různé diety, čaje a bylinky a cvičení a stále máte tuk a centimetry, kterých se nemůžete zbavit, pak nastal čas vyzkoušet laserovou liposukci Verjú.  Získejte měřitelné výsledky za pouhé 2 týdny! 

Efektivita laserové liposukce Verjú byla prokázána v klinických studiích s nejpřísnějšími požadavky (Level 1). Sledovaní jedinci v této studii shodili díky laserové liposukci Verjú až více než 10 cm v oblastech břicha, boků a stehen.

Více naleznete ZDE


Rychlý dotaz