Velikonoční dodatečná SLEVA 24 % na všechny zákroky! Slevový kód: KRASLICE

Estetické zákroky v létě? Dovolenou lze využít i k tajnému zkrášlování.


3-5 dní bez slunění, sauny a solária - plavky tedy na chvilku odložte. Doporučujeme dobrý pitný režim. Po týdnu již pobyt u moře není problémem. Proto se nemusíte vzdávat těchto zákroků ani v letním období, chcete-li např. již o dovolené a na fotkách vypadat báječně.  

Botulotoxinové injekce nejsou na teplo citlivé vůbec. Bezprostřední aplikace před dovolenou, nebo kdykoli v létě není problémem. Zde musíte dodržet pouze 4 hodiny vzpřímenou polohu hlavy. 

Společným doporučením jsou 2 dny bez velké fyzické námahy. Naopak cestování letadlem není problémem ani pro jednu skupinu zákroků. Nezapomeňte jen, že pobyt v letadle pleť dehydratuje, a zvyšte příjem vody.


Zvětšení rtů – získejte svůdnější vzhled! Dalším zákrokem, který můžete podstoupit i během letních měsíců, je zvětšení rtů. Po zákroku je pouze minimum omezení. K běžným aktivitám se budete moct vrátit přibližně za 2 dny po ošetření.

V případě, že Vás trápí nedokonalost postavy jako je celulitida nebo přebytečné tukové polštářky, máme řešení i pro Vás. Ať už se jedná o laserové ošetření naším novým „miláčkem“ Verjú nebo oblíbený bezbolestný Liposonix druhé generace, obě ošetření jsou bez omezení, pouze je nutno myslet na dostatečný příjem tekutin.   

Ať už si u nás přes letní měsíce vyberete některé z omlazujících ošetření, nebo tělové ošetření, rádi Vám pomůžeme s jeho vhodným naplánováním tak, aby byl jeho efekt maximální a Vy jste byli spokojeni a mohli si užít dovolenou s lepším pocitem.


Rychlý dotaz